U hebt van Movens Duin- & Bollenstreek gehoord, bijvoorbeeld van uw behandelaar of via uw gemeente, en u bent geïnteresseerd. Dan kunt u een afspraak maken om kennis te maken. De kennismaking is bedoeld om te kijken, of u uw doelen op het gebied van dagbesteding, arbeid en/of educatie, hier kunt verwezenlijken. Dit doen we in een gesprek, gevolgd door een rondleiding.
Als u besluit zich in te schrijven bij Movens, volgt er een intake. Hierin worden uw doelen vastgesteld, en er wordt een plan gemaakt, hoe u, met behulp van de activiteiten die Movens biedt, die doelen kunt verwezenlijken.
Vervolgens wordt er met u de datum vastgesteld, waarop u aan uw programma kunt gaan beginnen.
GGZ-Rivierduinen, waar Movens onder valt, werkt volgens de HKZ-normen (HKZ=Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorg). Dit betekent, dat er regelmatig evaluatiemomenten zijn, waarin uw doelen besproken worden. Zo kan de kwaliteit van dagbesteding gewaarborgd blijven.

Tevens moet er een financiering geregeld worden. Dat kan op verschillende manieren; via de gemeente (voor de Duin- en Bollenstreek gemeenten loopt de aanvraag via het WMO-loket), via de behandelaar, of u kunt het zelf bekostigen.
Welke mogelijkheid voor u van toepassing is, wordt tijdens de intake met u besproken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen.

Dat kan via de mail :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dan wel telefonisch :
06 3098 3929

Graag tot ziens,
Janine Boting
Coördinerend activiteitenbegeleider