Muzieknoten

 

Muziek op afspraak:
Soms zijn de wensen om een muziekinstrument te leren spelen, het spelen weer op te pakken.  Leren zingen, vaardigheden verder te ontwikkelen of te kijken wat we allemaal met muziek kunnen doen. Individueel maken we een plan naar eigen wens de vaardigheden te ontwikkelen die voor jou belangrijk zijn en waar je graag aan wil werken. Dit gebeurt individueel met de mogelijkheid door te stromen naar een groep. Met doel om met een iets bezig te zijn wat je leuk vindt. Dit kan afleiding bieden en tegelijkertijd kan er weer een hobby ontstaan.
Wanneer: we maken hiervoor samen een afspraak

Waar: muziekruimte Movens Katwijk
Wie:  Harald Schuur en Robert Meijer.

 

Stimurol is een popband:
Een keer in de week komt de groep bij elkaar om samen popmuziek te spelen. De band bestaat momenteel uit twee gitaristen, zanger, drummer en toetsenist. Er wordt elektronisch/ versterkt gespeeld. Beschikken zelf over een installatie. Ze repeteren iedere week en streven ernaar om meerdere optredens in het jaar te verzorgen (2 á 3).  De muziek die wordt gespeeld wordt door allen aangedragen, wanneer het eenieder bevalt komt het in de map waaruit elke week wordt gereperteerd en uiteindelijk een programma wordt samengesteld naar keuze.  


Wanneer: Vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur
Waar: Muziekruimte Movens Katwijk
Wie:  Harald Schuur met ondersteuning van Paul Rutten

Ratjetoe:
Ratjetoe is een groep mensen die het leuk vindt om samen Nederlandstalige liederen te zingen, zowel het luisterlied als de smartlap. Wanneer mensen een instrument kunnen spelen zijn ze meer dan welkom. Het is wel belangrijk dat ze er een beetje op thuis zijn. De begeleiding bestaat momenteel uit twee gitaristen, accordeonist en drummer.
Het streven is om meerdere malen per jaar op te treden.

Wanneer: Donderdag van 15.45 tot 16.45 uur
Waar: muziekruimte Movens Katwijk
Wie: Wim van Rijn en Harald SchuurU vraagt, wij draaien:
Op vrijdagmiddag kun je, groepsgewijs, naar je eigen verzoeknummer luisteren. Dit wordt gedaan via Youtube, wat miljoenen mogelijkheden geeft, voor ieder wat wils. Van klassiekers tot gouwe ouwe, van discostampers tot alles wat daar tussen zit en voorbij komt. Het luisteren naar elkaars verzoeknummers maakt herinneringen los en middels de muziek leer je elkaar op een andere manier kennen.  Dit alles in een gemoedelijke sfeer van de  "vrijdagmiddagborrel" (wel alcoholvrij).

Wanneer:  vrijdag 14.00-16.00 uur
Waar: Stuifduin 10, Noordwijkerhout
Wie: Connie van Rijt met ondersteuning van Paul Rutten