Bij dit werkproject maakt u houten producten voor verkoop aan particulieren en detailhandel. Er worden ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden gedaan bij de dagbestedingsplekken.

U doet ambachtelijke- en productiewerkzaamheden, zoals zagen, schuren, en timmeren. Er worden opdrachten voor klanten uitgevoerd zoals bijvoorbeeld schuren, schilderen meubels, steigerhouten meubelen ontwerpen en maken. Elk product heeft meerder deelactiviteiten en daardoor is er voor vrijwel iedereen een werkbaar niveau. Er kunnen technische vaardigheden aangeleerd worden die u later (bij ander werk of thuis als klusser) kunt gebruiken.

steigerhoutenstoelen

wat kun je doen?

Hout
•schuren,
•schilderen
•houtbewerking, timmeren, schaven, zagen etc.
•leren werken met hand-, elektrisch- en speciaalgereedschap;


Diverse andere werkzaamheden
Er zijn altijd werkzaamheden met electronica, computers en fietsen mogelijk in samenwerking met de Jojo of het repaircafé de weggeefwinkel of de koffiecorner.


wat moet je kunnen?

Voor alle functies geldt: motivatie, interesse en enthousiasme!
Er zijn werkzaamheden op alle niveaus. Een technische opleiding en/of technische ervaring is niet vereist maar heeft wel vaak zijn voordelen. Je moet wel geïnteresseerd zijn in technische werkzaamheden.

wat bieden wij?
Klussenproject/houtbewerking is een werkplek met een goede sfeer. Wij hebben een goed ingerichte werkplaats met handgereedschap, machines en elektrisch handgereedschap en voldoende aanbod van werk.
Werktijden
Klussenproject/houtbewerking is momenteel geopend op dinsdag en donderdag van 09.00-17.00 uur en op vrijdagmiddag van 13.00-17.00 uur..

Waar : Jojo, Hortusplein 14, Sassenheim.

Contact : Richard Rotteveel 06-21699069

werkplek 2