Wij zijn al enige jaren bezig om mensen met of zonder een GGZ achtergrond activiteiten aan te bieden. Iedereen kan zich hier in principe dus voor aanmelden. U heeft geen indicatie nodig om bij ons aan de slag te gaan.

Tekenen en schilderen.......een leuke manier om te uiten en te creëren

Deelnemers kunnen zich uiten door aan de slag te gaan met tekenen en schilderen.

Sommigen hebben al enige ervaring en anderen niet

Verder kunnen deelnemers zichzelf hierin ontwikkelen en is het mogelijk als de deelnemers hier aan toe zijn te exposeren in verschillende vestigingen.

Deze activiteiten geven een opbouwende artistieke verbetering, en kunnen voor veel mensen een manier zijn om zich te uiten en zichzelf verder te ontwikkelen. Gebleken is dat deelnemers zich hier goed onder voelen en dat het ook een stukje bijdraagt aan herstel.

schilderij 1

De kosten ? : In principe betaal je alleen de materialen die je van het atelier gebruikt. We stimuleren de deelnemers om hun eigen materialen te kopen. U hoeft geen eigen bijdrage te betalen om bij ons aan te schuiven. Wanneer : Dinsdag van 13.00-16.00 uur en donderdag van 13.00-16.00 uur.

Onze andere activiteiten zijn :

Mozaiek en Tiffany's :

Tiffany en mozaiek wordt aangeleerd door Peter Groeneveld en hij is op het gebied van Tiffaby een professional en heeft de juiste gereedschappen en materialen en kan je de fijne kneepjes van het vak leren. het is mooi en precies werk en je leert de vaardigheden om glas te bewerken en vervolgens tot een geheel kunstwerk te maken. Wat betreft mozaiek is het aanbod nog gering, maar is het streven om in de toekomst hierin ook meer te ondernemen.

Beide activiteiten zijn zowel voor beginners als gevorderden.

Kosten : Peter biedt de materialen aan. In overleg met hem worden de kosten bepaald en aan hem betaald. Wanneer : woensdag  van 13.00-16.00 uur en donderdag van 10.00-14.00 uur.

Fotogroep :

Begin 2019 starten we weer met de fotoClub......laat je verdiepen in de theorie en de praktijk.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw vaardigheden uit te breiden in theorie en praktijk van digitale fotografie.

We maken regelmatig uitjes om interessante onderwerpen te fotograferen, binnen de Bollenstreek en ook buiten de regio. Het tijdstip is op de donderdagmorgen van 09.30-12.00 uur.

fotoclub 1

Beeldhouwen en boetseren.......genieten van vorm te geven aan uw ideeën.

We houden regelmatig workshops om te boetseren, beeldhouwen en speksteen bewerken. Deze activiteiten vinden plaats, vooral bij mooi weer, vaak buiten in de frisse lucht.
Diverse dagen en tijdstippen in overleg. Materiaalkosten per workshop.
Wel eerst bellen met Claudia 06-20413679.

 

Voor alle activiteiten kunt u zich aanmelden bij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-20413679. Adres : Volksuniversiteit, Vuursteeglaan 9 in Lisse