Toneel:

Toneelgroep “Geen Idee”  Movens Duin en Bollen

De toneelgroep “Geen Idee” bestaat  inmiddels alweer meer dan twintig jaar.
De deelnemers (meestal 6-8)  zijn erg enthousiast om sketches te spelen, gedichten voor te dragen en/of liedjes te zingen.  Er kan goed geïmproviseerd worden, men is flexibel en er wordt voor elkaar ingevallen. Ook heeft men het geduld om op elkaar te wachten en is men enthousiast over elkaars talenten. Men leert creatief met elkaar omgaan en accepteert een hoop van elkaar.
De activiteit wordt ondersteund door een regisseur, dhr. Peter de Groot, hij heeft ervaring met toneel en kan de deelnemers blijvend enthousiasmeren.
De deelnemers en regisseur kiezen samen een thema en maken samen het script, iedereen heeft dus zijn inbreng.
Frequentie: repeteren 1 maal per week gedurende een half jaar. Vanaf oktober tot februari.  De uitvoering is in februari i.s.m. de huisbands Ratjetoe en Stimorol, de 2 bandjes van Movens Duin en Bollen.
Middels de toneelactiviteit kunt u  kwaliteiten en vaardigheden zoals samenspel, focus, verbeelding, karakterontwikkeling, beweging en stem, ruimtegebruik  verder ontwikkelen en verdiepen. U kunt daarnaast en vooral plezier beleven en ook leren zich te presenteren.

Doel: bevordering van hobbyvorming, communicatie en zingeving

Ondersteund door activiteiten begeleidster Loes van Duyvenvoorde.

Locatie: Doctor Poelslaan 21, 2211 BJ Noordwijkerhout,

Wanneer: op de maandagen van 13:30-15:30u
 
Regie: Peter de Groot
Ondersteunt door Loes van Duijvenvoorde, activiteiten begeleider Rivierduinen
 
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0650429114

toneel